Bursa Vinç Kontrolü

Bursa Vinç Kontrolü

Vinçlerin periyodik kontrolleri yılda en az bir defa yaptırılmalıdır. Vinç periyodik kontrolleri periyodik bakımla karıştırılabilmekte olup periyodik bakım farklı bir çalışma periyodik kontrol ve muayene farklı bir çalışmadır. Periyodik bakımlar üreticinin öngördüğü aralıklarla yada kullanıcının öngördüğü aralıklarla belirlenebilmekle beraber periyodik bakım sadece ekipmanın çalışmasında bir sıkıntı yaşamamak, olabilecek arızaların önüne geçmek için yapılmaktadır.

Periyodik kontrol ise; iş ekipmanlarının, İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği gereği öngörülen aralıklarda ve belirtilen yöntemlere uygun olarak, iş ekipmanlarının yetkili kişilerce yapılan muayene, deney ve test faaliyetlerini kapsayan zorunlu olarak yapılması gereken bir çalışmadır. Ve gene bu yönetmelik gereği vinçler kaldırma iletme ekipmanları sınıfında bulunduğu için bu yönetmeliğe tabi olup periyodik kontrolleri düzenli olarak yaptırılmalıdır.

Periyodik kontrol ile detaylı yazımızı Periyodik Kontrol Nedir? başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Periyodik Kontrollerini Gerçekleştirdiğimiz Vinç Türleri

  • Köprülü vinç periyodik kontrolü
  • Monoray vinç periyodik kontrolü
  • Portal vinç periyodik kontrolü
  • Pergel vinç periyodik kontrolü
  • Kabinli vinç periyodik kontrolü
  • Mobil vinç periyodik kontrolü
  • Sepetli vinç periyodik kontrolü gibi vinç türlerinin periyodik kontrolleri tarafımızca yapılmaktadır.

Bursa periyodik kontrol firması olan, Burkon Periyodik Kontrol ve Muayene, vinçlerin periyodik kontrol ve muayenelerini gerçekleştirerek yönetmeliğe uygun bir şekilde periyodik kontrol raporu hazırlayabiliyoruz. Vinç periyodik kontrollerimiz yeterli teknik teçhizat ve bilgi birikimine sahip, TSE eğitimlerini tamamlamış makine mühendisleri tarafından gerçekleştirilmektedir.

Vinç Periyodik Kontrolü Fiyat Teklifi Almak İstiyorum

Vinç periyodik kontrolü hizmeti almak için müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir yada info@bursaperiyodikkontrol.com mail adresimize mail gönderebilirsiniz. WhatSapp üzerinden de hızlıca fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bursa vinç periyodik kontrol hizmeti almak için;

Bizi Arayın

Müşteri temsilcilerimiz ile yukarıdaki iletişim butonu ile iletişime geçebilir, almak istediğiniz elektrik tesisatı periyodik kontrol hizmeti için fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bursa vinç periyodik kontrol firması…

Burkon Periyodik Kontrol ve Belgelendirme San. ve Tic. Ltd. Şti.

Güvenle Çalışın….